Lånleverandorer som tilbyr lån på 15.000 kroner

For små beløp finnes det en rekke utlånere å velge mellom. Disse selskapene er eksperter på hva de driver med, da smålån er deres spesialitet. Noen større låneleverandører jobber ikke med mindre enn 30-50.000 kroners lån, noe som gir færre å velge i, men disse har desto høyere erfaringsnivå. Typiske selskap som yter smålån er Folkia, Nordax, Bank Norwegian, Thorn, Finaref og L’Easy, og her kan du låne fra 1.000 kroner og oppover til 50.000. Uansett hva ditt behov for et lite lån er, finner du det du trenger her. For et relativt beskjedent lån har du med andre ord mange solide og trygge utlånere å søke hos. Vær oppmerksom på at de fleste lånetilbyderne foretar kredittsjekk når du søker om lån.

Nordax

Fra Nordax kan du søke om lån mellom 10.000 og 400.000, og du må være 23 år for å kunne få godkjent en søknad hos dem. De krever ikke statsborgerskap, men du må ha bodd i Norge i minst 3 år, samt ha en årsinntekt på mer enn 150.000 kroner å vise til. I tillegg godtar de ikke søkere som har eller har hatt inkassosaker eller betalingsanmerkninger. De tilbyr nedbetalingstid på opptil 15 år, 14 dagers angrerett og du kan tegne en gjeldsforsikring på lånet ditt. Slik kan du unngå at arbeidsledighet, sykdom eller dødsfall får innvirkning på din families økonomi ved innbetalingsproblemer. Etableringsgebyret er på 1475,- og terminbeløpet er på 65 kroner. Rentenivået de ligger på er mellom 7,90 og 18,90%.

Finaref

Dette er et firma med høye krav til godkjenning av søkere, og gode betingelser for de som blir godkjente i søkeprosessen. Blant annet skilter de med å ingen etableringsgebyrer eller termingebyrer, noe som selvsagt har stor betydning for søkere av smålån. De krever derimot at du er uten betalingsanmerkninger, er minst 35 år, og eier bolig. I tillegg må du være bosatt i Norge og ha en inntekt per år på minimum 150.000 kroner før skatt. Du kan søke om lån mellom 3.000 og 50.000 kroner hos Finaref, og nedbetalingstiden er på inntil 5 år. De kan pryde seg med tittelen ”Best i test på gebyrfrie lån uten sikkerhet” i følge fobrukerlåntesten.no. I tillegg kan du logge på med BankID, noe som gjør prosessen med å søke lån hos dem meget sikker og rask!

Bank Norwegian

Dette er en test-vinnende tilbyder av forbrukslån (Best i test, Beste lån uten sikkerhet, Testvinner Lån over 100.000 etc.), som er den mest populære blant brukerne av flere grunner. Blant annet kan du få avdragsfrihet i opptil ett år, velge nedbetalingstid inntil 15 år samt at de kan tilby lån mellom 5-400.000 kroner, noe som gir deg et bredt spekter av muligheter. De tilbyr på toppen av dette et øyeblikkelig, uforpliktende svar på din lånesøknad, og pengene er tilgjengelig på konto raskt. Du kan be om inntil tre innbetalingsfrie måneder per år, samt tegne forsikring for å unngå problemer dersom noe uforutsett dukker opp, som permittering eller sykdom. Etableringsgebyret ligger på 950 kroner, og termingebyret er 30 kroner. Rentenivået ligger mellom 8,99-21,24, og de stiller krav til at søker er over 18 år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Just another WordPress site